Lydmor - Women In Office Billetter og datoer

Women In Office er en koncertrække, med fokus på kvindelige artister.

Beklager, men der er ingen forestillinger for Lydmor - Women In Office lige nu.

Flere informationer om Lydmor - Women In Office

Der er behov for at ændre på den skæve kønsbalance i musikbranchen, og derfor giver Home Concerts i 2023 scenen på La Oficina, udelukkende til kvindelige artister!

Her spiller de kvindelige artister helt intimt. Der gives plads til historiefortælling, og der lægges vægt på at publikum får følelsen af at være en del af en unik, og meget personlig aften.

-----------

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop-show. Nu skifter hun neon malingen, lysproduktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang, når hun spiller koncert til Women In Office med sange fra sit nye anmelderroste album Nimue.

Seks funklende stjerner og ordene “Fuck, hvor er det smukt” – sådan lød dommen fra GAFFA’s anmelder om LYDMORS nye akustiske album ‘Nimue’.

Multikunstneren LYDMOR, med det borgerlige navn Jenny Rossander, har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT FESTIVAL og hér viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt.

Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.

“Hendes fortællinger fra scenekanten skaber en fortrolig intimitet med publikum og LYDMOR viser et ægte, uforceret nærvær.” INFORMATION, marts 2020

”Uanset om det stod på skarpskåren electro-pop eller stille sange på flygelet, brillerede LYDMOR i DR Koncerthuset. Det var storladent og bjergtagende, men det forblev altid menneskeligt og nærværende…” Soundvenue, marts 2019

Der spilles 2 x 30 min. med en mindre pause.